Вступна кампанія 2020: що чекає абітурієнтів

1190

Подача документів у режимі онлайн та навчання з 15-го вересня. У вступній кампанії 2020 відбулися зміни. Майбутні магістри вперше можуть подавати документи не особисто, а в електронному вигляді. Вступ до вишів перенесли на місяць, а відповідно відтерміновується і старт освітнього року. Для першокурсників навчання розпочнеться не 1-го вересня, а 15-го.

Поки випускники шкіл тільки готуються до ЗНО – у майбутніх магістрів завершується вступ. Для подачі документів залишилося всього кілька днів, до 5-го червня. І цього року вперше подавати документи потрібно не особисто, а в режимі онлайн.

Зміни у вступній кампанії 2020 стосуються не тільки магістрів, а й першокурсників. Цього року вступ до вишів перенесли на місяць.

І тільки в кінці місяця має бути зарахування на навчання. Спершу – на бюджет, потім – на контракт.

Стартує освітній рік теж дещо пізніше. Для першокурсників навчання розпочнеться не 1-го вересня, а 15-го. Перенесення вступу та навчання, подача документів онлайн – основні зніми у цьогорічній вступній кампанії. Аби ознайомити майбутніх студентів зі всіма новинками, виші планують відео-зустрічі.

ХУУП, до прикладу, спілкування у конференції ZOOM проведе 5-го червня. Аби дізнатися, коли це робитимуть інші виші – потрібно моніторити інформацію на їх офіційних сайтах та у соціальних мережах.

 

" " " "