У Лісовогринівецькій ОТГ відновили дитячий садочок

663

Дошкілля в ОТГ. У Лісовогринівецькій громаді реконструювали дитячий садочок. Тепер навчальний заклад не впізнати. Тут утеплили фасадні стіни та замінили стару покрівлю на нову. Чимало робіт виконали і в середині будівлі. У харчоблоці провели капітальний ремонт. Закупили нові меблі та іграшки. Останні, до слова, вихователі виготовляють і власноруч.

Чотири вікових групи та понад сто вихованців. Це – дитячий садочок у Лісових Гринівцях. Дошкільний заклад відвідують не лише дітки з цього села, а й доїжджають з навколишніх, є малюки з мікрорайону Озерна. Для них у «Ромашці» створили усі необхідні умови.

Автор: За останніх кілька років навчальний заклад не впізнати. Ззовні утеплили фасадта замінили стару покрівлю. Чимало робіт виконали і в середині будівлі. Закупили нові меблі та іграшки. Останні, до слова, вихователі виготовляють і власноруч.

Гордість садочка – не лишеігрові кімнати чи спальні, а й харчоблок. Там також провели капітальний ремонт, каже директорка. Додає, харчування у закладі, – збалансоване. Раціон – повноцінний, меню розробляють відповідно до сезону.

Один день харчування, каже директорка, вартує 30 гривень. Батьки платять менше ніж половину і це, якщо без пільг. Для пільгових категорій є додаткове сприяння.

Від якісного харчування до якісного виховання. У дитячому садочку, каже директорка, працюють люди, які насправді люблять свою роботу. Кожен вчитель не просто готує дитину до школи, а й виховує гідного українця.

Тож роботи вдосталь, бо ж у садочку навчається сотня дітей. А цього року, тішиться очільниця, вихованців стане ще більше. 1-го вересня дошкільний заклад поповниться 15-ма малюками.

" " " "