Сергій Лабазюк: Результат, вартий зусиль!

1384

Так прокоментував подію в Старокостянтинові народний депутат України, лідер Хмельницької обласної організації партії «За Майбутнє».

У Старокостянтинові урочисто відкрили оновлений міський стадіон “Центральний”. Такий подарунок для жителів сорокатисячного міста приурочили до Дня Незалежності.

Сергій Лабазюк,  разом зі своїм колегою – нардепом Віктором Бондарем, керівником обласної організації Аграрної партії України Сергієм Іващуком, які об’єдналися в єдину команду партії «За Майбутнє», а також разом з міським головою Старокостянтинова Миколою Мельничуком, представниками громади, взяли  участь в урочистому відкритті оновленої головної спортивної арени міста.

Роботи з реконструкції стадіону тривали майже три роки. Загалом в об’єкт було вкладено понад 23,5 мільйона гривень. Це – кошти з Державного фонду регіонального розвитку та з місцевого бюджету. Хоча сума чимала та, за словами Сергія Лабазюка, результат вартує зусиль.

«Неймовірна якість олімпійського рівня. Вже зараз 700 дітей отримали можливість тренуватись на вулиці і у внутрішніх залах стадіону. Пишаюсь нашою командою», – висловив захоплення народний депутат Віктор Бондар.

Звісно, на Хмельниччині ще дуже багато об’єктів інфраструктури, які потребують і грошей, і рук, і, найголовніше, бажання будувати, реконструювати, поліпшувати. Це завдання ставить перед собою команда досвідчених управлінців партії “За майбутнє”.

" " " "