У Лісовогринівецькій ОТГ запрацювали дві поліцейських станції

659

Порядок в ОТГ! У Лісовогринівецькійгромаді запрацювали дві поліцейських станції. Одна – у самих Лісових Гринівцях. Ще одна – у селі Аркадіївці. Усі населені пункти, а їх в ОТГ 14, обслуговують два дільничних офіцери. Для них громада підготувала робочі кабінети. Держава виділила службовий автомобіль, щоправда, поки що тільки один. До кінця року обіцяє ще один. Як несуть службу полісмени та чи вдається їм ефективно працювати для понад 8,5 тисяч жителів?

У минулому – патрульний, а тепер – дільничний офіцер громади. Вадим Туз змінив місто на село. Зараз правоохоронець обслуговує поліцейську станцію у селі Аркадіївці.

А загалом уЛісовогринівецькій громаді запрацювали дві поліцейських станції. Одна –у селі Аркадіївці, де несе службу Вадим Туз. Та ще одна -у самих Лісових Гринівцях. Усі населені пункти, а їх в ОТГ 14, обслуговують два дільничних офіцери.

Попередньо офіцери громади закінчили навчання та пройшли стажування в Дніпрі. Працюють з березня, а ось поліцейські станції офіційно відкрили близько місяця тому.

Для дільничних офіцерів громада підготувала робочі кабінети. Держава надала службовий автомобіль, щоправда, поки що тільки один. До кінця року буде ще один. Тоді й, каже поліцейський, усі села поділять на території обслуговування.

А поки що двоє правоохоронців користуються однією автівкою та працюють разом. Найбільше викликів – сімейні конфлікти. Мають місце і сезонні порушення.

А в загальному, каже офіцер, у громаді досить спокійно. Додає, люди знають одне одного та стараються жити по-добросусідськи. А у таких умовах їм, поліцейським, вдається ефективно працювати для понад 8,5 тисяч жителів.

" " " "