Переможці Кубку області з футболу – відомі

800

«Перлина Поділля» проти «Епіцентру». У Хмельницькому пройшов фінал Кубку області з футболу. У вирішальному поєдинку зустрілися представники Білогір’я та Дунаєвець. Попередньо ці команди за олімпійською системою переграли своїх суперників та здобули право боротися за чемпіонство.

Сашко Самсонюк – чи не наймолодший вболівальник Кубку області. Каже, підтримував синіх. Команда у синій формі – «Перлина Поділля» зБілогір’я. Суперник –  «Епіцентр»з Дунаєвець. Представники саме цих регіонівзійшлися у вирішальному поєдинку.

«Перлина Поділля» з Білогір’я – аматори. «Епіцентр» у новому сезоні гратиме в другій лізі чемпіонату України. Попередньо ці команди за олімпійською системою переграли своїх суперників та здобули право боротися за кубок.

А фінал Кубку області приймала головна спортивна арена краю – стадіон «Поділля». Саме тут пройшов вирішальний поєдинок. «Епіцентр» подібний матч грав і минулого року, бо ж команда – чинна володарка Кубку. А ось Білогір’я до фіналу дійшло вперше.

Розвиток спорту на Білогірщині – вже гарний приклад для молоді. Ще один – гідна боротьба у фіналі Кубку області. Хоча «Перлина Поділля» і команда аматорів, втім своєю грою зуміла нав’язати суперникам-майстрам гідну боротьбу.

«Епіцентр» переграв «Перлину Поділля» з рахунком 2:0. Тим самим дунаєвецька команда підтвердила звання володарки Кубку області. Разом з тим, кращим голкіпером турніру став Володимир Слобожанюк. А ось він захищав ворота білогірської команди.

Тож, офіційно «Перлина Поділля» вперше стала срібною призеркою Кубку області. Результатом, кажуть білогірчани, задоволені. Їх перший великий фінал вдався, втім найбільші перемоги все ж попереду.

Ще краще виглядати «Перлина Поділля» планує в наступному чемпіонаті. Тепер білогірчани замахнулися на першість Хмельницької області. У планах, кажуть, щонайменше бронза.

 

" " " "