Зібрати в школу першачків батькам допоможуть політики і благодійники

901


Хмельницький осередок партії «За Майбутнє» започатковує в області акцію з підтримки місцевих першокласників. Цього року дев’ять тисяч дітей сядуть за парти вперше. Усі вони, завдяки ініціативі політиків та благодійників, будуть забезпечені найпотрібнішим шкільним приладдям. Незабаром кожна школа в області отримає подарунковий набір першокласника, куди входять зошити, щоденник, альбом для малювання, кольорові олівці та ручка. Ініціатива виникла за приладом традиції, яку провадить в області благодійний фонд Сергія Лабазюка «Ми поруч». З 2012-го допомогу у вигляді такого шкільного набору отримав кожен випускник дитячого садочка 188-ого округу.
«Ми розуміємо, як важко сьогодні зібрати дитину до школи, – констатує народний депутат України, лідер партії «За майбутнє» Хмельниччина Сергій Лабазюк. – Пандемія та карантин суттєво вплинули на матеріальне становище майже кожної сім’ї, тому, маємо надію, що ці набори стануть батькам у нагоді і сподобаються дітям».
Перед стартом нинішнього навчального року батьки першокласників особливо хвилюються і через пандемію, і через втрати сімейного бюджету через карантин. «Через пандемію освітній процес доведеться адаптувати відповідно до рекомендацій від МОЗ, але ми мобілізуємо всі сили, аби країна невдовзі повернулися до звичного ритму життя, і освітні заклади – теж», – впевнений один з лідерів «За Майбутнє» Хмельниччина, народний депутат України Віктор Бондар.

 

" " " "