У Лісових Гринівцях з’явилося громадське формування

955

У поміч поліції. У Лісових Гринівцях з’явилося громадське формування «Лісовогринівецький щит». Наразі організація налічує майже два десятки добровольців. Вони будуть допомагати дільничним офіцерам, яких у громаді всього два, охороняти громадський порядок та безпеку. Днями учасники «Лісовогринівецького щита» отримали посвідчення та пройшли бойове хрещення.

У поміч поліцейським. У Лісових Гринівцях вперше з’явилося громадське формування «Лісовогринівецький щит». Ідея створення такої організації належить місцевому жителю Юрію Білецькому. Він разом з друзями і став першим учасником формування.

Наразі організація налічує майже два десятки добровольців. Вони будуть допомагати дільничним офіцерам охороняти громадський порядок та безпеку.

Поки що учасників у «Лісовогринівецькому щиті» трішки менше ніж два десятки, втім є чимало охочих поповнити лави організації. Ті ж, котрі стали першопрохідцями, вже отримали посвідчення та пройшли бойове хрещення.

Тож виграла і громада, і поліція. Тепер про громадський порядок та безпеку у Лісовогринівецькій ОТГ дбатимуть не тільки дільничні офіцери, яких всього два, а й самі жителі громади.

" " " "