У Меджибожі пройде «Епоха Героїв»

1110

Лицарські поєдинки, історичні танці та середньовічна музика. У Меджибожі пройде фестиваль «Епоха Героїв». Гулятиме Біла Лебідь на прийдешні вихідні, 10-го та 11-го серпня. Зараз у стародавньому замку облаштовують ристалище та атракції для стрільби з лука. Також для відвідувачів готують різноманітні майстер-класи, смачні частування та справжній середньовічний військовий табір.

Танцівниці, лицарі, музиканти, театрали – усі вони вже на прийдешні вихідні, тобто 10-го та 11-го серпня, завітають до Меджибожа. Два дні стародавній замок фестивалитиме. У його стінах пройде фест середньовічної культури «Епоха Героїв», а ось приурочують дійство героям сучасним.

Зараз у стародавньому замку облаштовують ристалище та атракції для стрільби з лука. Також для відвідувачів готують смачні частування та різноманітні майстер-класи.

До традиційних майстер-класів з гончарства, ковальства чи литва, організатори додали й нові. До прикладу, на фестивалі навіть навчатимуть каліграфії.

Особливу увагу організатори приділяють музиці. Тут акцент – не на гучність чи драйв, а на автентичний стиль. Справжньою родзинкою фестивалю стануть танці.

Сам стародавній замок також дивуватиме. Для відвідувачів підготували екскурсії підземеллями та виставку унікальних знахідок. Подбали на середньовічному фестивалі і про дітей. Для них будують спеціальну фортецю.

Для любителів сфотографуватися організатори готують цікаві фотозони. На місцях для світлин переодягатимуться у лицарські обладунки. Ще одна цікава локація для фото – справжній середньовічний військовий табір.

Лицарські поєдинки, історичні танці та середньовічна музика. Усе це незабаром поєднається у Меджибожі у рамках фестивалю «Епоха Героїв». Нагадаємо, гулятиме Біла Лебідь на прийдешні вихідні, 10-го та 11-го серпня.

" " " "