У Меджибожі стартував туристичний сезон

968

Поки що тільки сімейний. У Меджибожі стартував туристичний сезон. Працівники замку проводять екскурсії лише для маленьких груп відвідувачів. Для великих двері фортеці – закриті. Відчинять – коли дозволить законодавець. Тоді й у заповіднику запланували офіційне відкриття туристичного року. Що готують музейники на сезон 2020 ?

Туристичний сезон стартував. Як тільки законодавець пом’якшив карантинні обмеження, у Меджибожі почали водити екскурсії. Знайомство з фортецею, звісно, – не повномасштабне, втім найцікавіше побачити можна.

Чому сімейним? Тому що екскурсійна група не повинна налічувати понад 7 відвідувачів. По суті, це – сім’я або родина, колектив друзів або ж невеликий трудовий.

Туристів знайомлять з історією Меджибожа та самої фортеці. Розповідають і про музейні експозиції, які є у замку. А ось побачити їх відвідувачі можуть лише самостійно. Виставкові зали – відкриті та, запевняє комендант, – безпечні.

Дотримуватися карантину мають і самі туристи. Вхід на територію фортеці без засобів захисту заборонений.

Тож, Меджибіж туристичний ласкаво запрошує, щоправда поки що тільки маленькі групи туристів. Для великих двері фортеці – закриті. Відчинять – коли дозволить законодавець. Тоді й у замку запланували офіційне відкриття туристичного сезону.

" " " "