У Нетішині домашнього дебошира змусили сплатити штраф і направили на примусову психокорекцію

Чоловік систематично погрожував своїй старенькій матері, створюючи їй нестерпні умови життя

2517

56-річний житель Нетішина буде вимушений сплатити штраф  та примусово відвідувати корекційну програму для осіб, які вчинили домашнє насильство. Таке рішення виніс Нетішинський міський суд, розглянувши справу про систематичне психологічне насильство дорослого сина над своєю старенькою матір’ю, повідомляє прес-служба обласного апеляційного суду.

Дорослий чоловік, який уже сам перебуває на пенсії, зробив життя матері нестерпним. Маючи схильність до випивки, чоловік у п’яному стані ставав абсолютно нестерпним. Неодноразово він погрожував старенькій убивством і “щедро” поливав бідолашну лайкою. Лише упродовж вересня та початку жовтня цього року до сімейного дебошира чотири рази викликали поліцейських, аби ті його вгамували.

Читайте також: Ображений і дуже небезпечний: у Хмельницькому чоловік рвонув гранату під вікнами житлового будинку

Та й до цього періоду нетішинець уже мав  стосунки з поліцією через вчинений дома дебош. Так, уже в поточному році він мав адміністративне стягнення за сімейне насильство. Але деспот не вгавав, продовжуючи завдавати матері моральних тортур, що будь-якої миті могли перейти у фізичні.

Отож суд визнав чоловіка винним та зобов’язав його сплатити штраф  у розмірі 340 гривень, а також пройти примусову корекцію поведінки для людей, які вчинили домашнє насильство.

" " " "