У Нетішині за вкрадену пляшку віскі чоловікові довелося заплатити втричі більше

Відвідувач міського супермаркету спокусився пляшкою елітного алкоголю

873

Ця історія трапилась у Нетішині 1 вересня 2019 року, інформує прес-служба Хмельницького апеляційного суду. На календарі був перший день осені, і, очевидно, 37-річному нетішинцю хотілося хоч якось зупинити наступ осінньої депресії, що з кожним днем ставала все відчутнішою. І чоловік узрів світло в кінці тунелю. Воно мало вигляд пляшки віскі на полиці супермаркету. Адже іноді й добро, так само як і зло, набуває різного вигляду.

А можливо все було зовсім по-іншому, і чоловіка спонукала до крадіжки не ця причина.  Втім, якщо говорити мовою фактів, то нетішинець просто поцупив з полиці магазину пляшку дорогого віскі. Її ціна становила 347 гривень. Однак злодюжці не пощастило – його упіймали з краденим і, після розслідування, передали справу в суд.

Читайте також: На Хмельниччині діти вночі обікрали кафе: виявляється красти їм не вперше

Втім, ще до початку суду представник власника супермаркету ті крадій уклали між собою угоду про примирення. Феміда її лише затвердила. За цією угодою чоловік відшкодував власнику вартість вкраденої пляшки . А заодно йому ще й присудили сплатити 850 гривень штрафу.

Таким чином, нетішинцю та пляшка обійшлася в суму, що перевищує її вартість у понад три рази.

" " " "