У Нетішині жінку оштрафували за годування бездомних собак

Містянка годувала собак поблизу житлового будинку

2841

Вчора, 8 липня, місцеві жителі у Нетішині стали свідками того, як невідома жінка підгодовувала безпритульних собак у дворі житлового будинку. Інцидент трапився на вулиці Будівельників біля будинку під номером 11. Небайдужі громадяни відіслали відео та фото прямо з місця події. Про це повідомляє видання “День за днем”.

Здавалося б – нічого особливого, але у місті Нетішин проблема з чотирилапими безхатченками стоїть особливо гостро, від чого їх годування заборонено місцевою владою. Отож, місцеві поліцейські, разом зі спеціалістами виконкому, встановили особу порушниці та склали на неї адмінпротокол у відповідності до статті 152 (По­ру­шен­ня дер­жавних стан­дартів, норм і пра­вил у сфе­рі бла­го­ус­трою на­се­ле­них пун­ктів, пра­вил бла­го­ус­трою те­ри­то­рій на­се­ле­них пун­ктів) КУ­пАп. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді матеріального стягнення розміром від 20 до 80 неоподаткованих мінімумів. Тобто сума штрафу може сягати 1360 гривень.

Порушницею виявилася 55-річна жителька міста, яка працює на Хмельницькій АЕС. Про­то­кол пе­ре­да­ний до роз­гля­ду ад­мі­ніс­тра­тив­ної ко­мі­сії при ви­ко­нав­чо­му ко­мі­те­ті місь­кої ра­ди.

Читайте також: Жителі Хмельниччини мають знати: із новими штрафами за розкидання сміття і недопалків можна зостатись без штанів

“Ба­га­то лю­дей у на­шо­му міс­ті під­го­до­ву­ють тва­рин, роб­ля­чи їм «мед­ве­жу» пос­лу­гу. За від­сутнос­ті проб­лем з хар­чу­ван­ням тва­ри­ни, в на­шо­му ви­пад­ку со­ба­ки, по­чи­на­ють роз­мно­жу­ва­ти­ся, їх чи­сель­ність пос­тій­но зрос­тає. У міс­ті пос­тій­но здій­сню­єть­ся ви­лов і сте­ри­лі­за­ція со­бак, до­бу­до­ву­єть­ся но­вий при­ту­лок для чо­ти­ри­ла­пих без­хатчен­ків. Од­нак, важ­ли­во ді­яти спіль­но, щоб поз­бу­ти­ся важ­кої си­ту­ації, яка скла­ла­ся в Не­ті­ши­ні із без­при­туль­ни­ми тва­ри­на­ми”, — підкреслюють у відділі організаційних питань апа­ра­ту ви­ко­нав­чо­го ко­мі­те­ту Не­ті­шинсь­кої місь­кої ра­ди.

" " " "