На Хмельниччині прокуратура звинувачує забудовника у несплаті пайової участі

Будівниче товариство не виплатило майже 300 тисяч гривень

1556

У Хмельницькій області місцева прокуратура розпочала кримінальне провадження за фактом зловживання повноваження одним із забудовників. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Хмельниччини.

Так у повідомленні вказується, що у місті Шепетівка місцева прокуратура встановила факт зловживання повноваженнями одним із товариств, котре займалося будівництвом об’єкту нерухомості загальною площею 920 м2. В ході перевірки було встановлено, що згідно проектної документації, вартість робіт була зменшена більш ніж на 10 мільйонів гривень.

Це спричинило несплату суб’єктом господарювання коштів пайової участі, загальною сумою майже 300 тисяч гривень. Нестача цієї суми спричинила досить істотну шкоду для інтересів органів місцевого самоврядування.

Читайте також: Палію з Красилова прокурор додав рік тюремного строку

Очільник місцевої прокуратури Іван комар інформує, що за фактом вчинення цього грубого порушення вже відкрито кримінальне провадження. Проведення досудового розслідування доручено слідчим з Шепетівського відділу Національної поліції України у Хмельницькій області.

Усі обставини інциденту та перерахунок можливих збитків наразі встановлюються фахівцями.

" " " "