У першій школі стартував тиждень безпеки дорожнього руху

1383

Урок безпеки від патрульних, примірка амуніції та екскурсія службовим авто. У першій школі міста стартував тиждень безпеки дорожнього руху. Розпочався він з профілактичного заходу «Безпечна дорога до школи». Учням 6-го та 7-го класів місцеві правоохоронці нагадали про важливість дотримання ПДР. Потім провели екскурсію патрульним автомобілем та допомогли приміряти свою амуніцію.

Замість парт – урок на шкільному подвір’ї, а замість учителів – патрульні. Саме так у першій школі розпочався новий навчальний тиждень, а заодно і тиждень безпеки дорожнього руху. У фойє освітнього закладу педагоги облаштували інформаційні стенди, а заняття для учнів провели патрульні міста.

Тож, ранок нового тижня розпочався з профілактичного заходу «Безпечна дорога до школи». Учням 6-го та 7-го класів місцеві правоохоронці нагадали про важливість дотримання ПДР. Потім провели екскурсію патрульним автомобілем та допомогли приміряти свою амуніцію.

Як убезпечити себе на дорозі, знає Аня Гавриленко. У житті, каже дівчинка, ці знання потрібні, більше того, коли мрієш стати правоохоронцем.

Не порушує правил й Кароліна Доценко. Коли йде додому чи до школи, каже дівчинка, дорогу переходить правильно.

Аби не порушували й інші учні, щоденно про безпеку на дорозі їм нагадують учителі. Періодично для школярів вони влаштують виховні години, інформаційні хвилинки, а  цього тижня  – ще й флешмоб та зустріч з рятувальниками.

" " " "