У Польщі хмельницькі джитсери завоювали сім нагород

1266

Білий, синій та пурпуровий пояси. Нещодавно троє хмельничан захищали честь області у Польщі. У місті Познань відбувся міжнародний чемпіонат з бразильського джиу-джитсу. Змагалися на турнірі десятки країн та сотні спортсменів. Останні демонстрували навики у двох версіях – боротьба у кімоно та без.

Сильні, впевнені та непереможні. Нещодавно троє хмельницьких джитсерів захищали честь області у Польщі. У місті Познань відбувся міжнародний чемпіонат з бразильського джиу-джитсу. Змагалися на турнірі десятки країн та сотні спортсменів.

Це були змагання серед дорослих спортсменів. На трьох хмельницькі джитсери, це – власники білого, синього та пурпурового поясів, завоювали сім нагород.

Сам Ростислав Рибак – власник пурпурового пояса. На чемпіонаті виборов три нагороди – одне срібло та дві бронзи. А ось Іван Голобородько змагався серед білих поясів. У своїй категорії спортсмен став чемпіоном.

Олександр Хмелюк з Польщі привіз три нагороди – два срібла та одну бронзу. Змагався джитсер серед синіх поясів у версіях – поєдинки у кімоно, без та абсолютна категорія.

Наступні змагання, де хмельничани зможуть себе проявити, – чемпіонат світу в Абу-Дабі. Тож, з 20-го і до 26-го квітня наших спортсменів прийматимуть Об’єднані Арабські Емірати.

" " " "