Знову черги, знову натовп – вже третій місяць поспіль в «Енергозбуті» не вщухають пристрасті

1673

Наша пісня гарна й нова, починаймо її знову. У «Хмельницькенергозбуті» знову натовп,  який, схоже, вже став традиційним. Рівно місяць тому ми розповідали про проблеми із електронним сервісом, про черги в абонентському відділі, про борги нізвідки.  Керівники структури божилися, що подібне більше не повториться і вже у квітні запрацює новий електронний кабінет, що покладе крапку у кризі. Однак за місяць ситуація повторилася.

Після спілкування із споживачами йдемо до керівництва компанії-постачальника.

Тим часом у холі людей не меншає. Для тих, хто не в змозі вистояти у черзі, організували кошик для подачі показників лічильників. Громадяни такий сервіс сприйняли жартома.

За 15 хвилин очікування з обіду у абонентському секторі з’являється заступник начальника компанії Сергій Бойченко. Обурені споживачі завалюють керівника питаннями.

Словом, люди бідкаються: смс-сервіс не працює, у кол-центр неможливо додзвонитися.

Місяць тому Сергій Бойченко гарантував що до кінця березня структура запустить свій власний електронний кабінет. Чи працює сервіс перевіряємо вже у кабінеті посадовця.

Словом, усе начеб то працює, як і було обіцяно. Однак, користувачі Фейсбуку, що підписані на офіційні сторінки енергокомпанії схоже з цим не згодні.  Їхню думку озвучуємо особисто.

Зрештою, керівник зізнається, що 2-го квітня через перенавантаження системи електронний сервіс все ж буксував. Однак, не довго, до 20 хвилин. Під час підготовки матеріалу до ефіру ми ще раз вирішили зайти на Фейсбук-сторінку енергокомпанії. Пост з гнівними коментарями споживачів про роботу електронного кабінету  загадково зник зі стрічки. А черги у сервісному центрі залишилися.

 

" " " "