У селі Пільний Олексинець відкрили амбулаторію загальної практики сімейної медицини .

1402

Амбулаторію загальної практики сімейної медицини відкрили у селі Пільний Олексинець, що на Городоччині. Це перший медичний заклад, побудований в області в рамках урядової програми «Доступна медицина». Вартість проєкту – близько 9 мільйонів гривень. Лікарку, яка тут працюватиме, забезпечили житлом та новеньким транспортом.

На Хмельниччині відкрили першу амбулаторію, побудовану в рамках урядової програми «Доступна медицина». Належну медичну допомогу тут отримуватимуть не лише жителі села Пільний Олексинець, а й з навколишніх населених пунктів.

Пільноолексинецька амбулаторія одна з двадцяти семи медичних закладів,  які мають побудувати  в області. ЇЇ  зводили близько року. Вартість проєкту – майже 9 мільйонів гривень. Його вдалось реалізувати за рахунок співфінансування.

Медичний заклад відразу забезпечили транспортом. Передбачено тут і житло для сімейної лікарки.

Працюватиме тут молода лікарка Марія Михайлівна. Вона щойно закінчила інтернатуру. Сама ж дівчина родом з Львівської області. Каже, до нового місця роботи потрохи звикає. Головне, що є оснащення та чим надавати медичну допомогу.

 

 

 

" " " "