У Шепетіській райраді обрали голову

770

У Шепетівській райраді обирали голову. Це вже друга спроба – на попередньому пленарному засіданні депутати не змогли домовитись. Тож голосування перенесли – попередньо збиралась тимчасова президія.

Спроба номер два. Депутати Шепетівської райради збираються на засідання сесії. На порядку денному – обрання голови. Про заступників поки не йдеться, адже саме через це призначення не порозумілись фракції. Тож довелось обрати тимчасову президію – її засідання провели днем раніше.

Вже на початку засідання сесії представники політичних сил, а їх до ради увійшло вісім, почали подавати кандидатури. Від «Конкретних справ»  за крісло голови вирішив позмагатись Леонід Радзивілюк. Працював у Славуті і головою ради, і в адміністрації.

Ще один кандидат – від фракції «Європейська Солідарність». Олег Кулінський – податківець, що має досвід роботи заступника в Полонській ОТГ. Тож до виборчого бюлетеню включили два прізвища. Депутати голосували дружно – усі 42 обранці ОТРИМАЛИ БЮЛЕТЕНІ. Після підрахунку голова лічильної комісії зачитала протокол.

Тож з різницею у два голоси головою райради обрали Олега Кулінського. Своїм першочерговим завданням щойно призначений посадовець бачить співпрацю із громадами.

Як каже голова райради,  формувати команду заступників буде наступного пленарного засідання. Тож готовий до пропозицій різних політичних сил.

" " " "