У Шепетівці чоловік побив двох копів та відбувся за це умовним покаранням

Суд узяв до уваги угоду про примирення, яку винуватець уклав із потерпілими

745

Шепетівський міськрайонний суд розглянув справу щодо побиття двох поліцейських п’яним дебоширом, повідомляє прес-служба суду.

Подія, що привела шепетівчанина на лаву підсудних, сталася вночі 3 липня поточного року у Шепетівці. Підсудний хильнув зайвого та поводився неадекватно на вулиці. Двоє патрульних поліцейських, які несли в місті службу з охорони правопорядку, спробували приборкати не в міру активного громадянина. Однак той і не думав вгавати.

Він ударив кулаком в обличчя одного копа і відразу по тому іншого. Згодом, у матеріалах слідства з’являться результати експертизи. Обом поліцейським було спричинено легкі тілесні ушкодження¸ причому в одного з них ці ушкодження призвели до короткочасного розладу здоров’я.

Читайте також: На Хмельниччині засудили водія з Житомирщини, що скоїв ДТП і наробив тут біди

Напад на поліцейських у публічному місці та ще й у стані алкогольного сп’яніння – доволі серйозне обвинувачення, що може потягти за собою і серйозне покарання.

Однак винуватець подбав про те, аби укласти угоди про примирення з обома копами. Якою ціною йому дістались ті угоди, історія змовчує. Проте суд узяв до уваги цей факт, а також врахував, що забіяка начебто щиро розкаявся у скоєному та визнав свою провину.

Отже, чоловікова засудили до дворічного позбавлення волі, однак дали йому можливість реабілітуватися упродовж іспитового терміну – також тривалістю у два роки.

" " " "