У Шепетівці п’яні роми на машині потрощили свій і три чужі автомобілі

3306

У Шепетівці сьогодні приблизно о пів на дев’яту вечора сталася масштабна ДТП за участю чотирьох автомобілів, повідомляє сайт міста Шепетівка.

Очевидці повідомляють, як усе було. Водій “Ауді” не впорався з керуванням та врізався на повній швидкості у білий “Рено”, який саме намірився повертати на вулицю Чкалова. Відразу по тому він же влетів у “ВАЗ 2110” і “Мазду”, що були припарковані поряд.

Відразу по тому, як це сталося, водій “Ауді” і двоє його пасажирів вискочили зі своєї побитої автівки і втекли у двір найближчої багатоповерхівки, очевидно розраховуючи, що дворами їм вдасться втекти. Але кілька чоловіків кинулися їм навздогін і втікачів затримали.

Читайте також: ДТП із деревом та п’яним водієм у Хмельницькому: п’яничці пощастило

Усі троє виявилися громадянами ромської національності, і намагалися втекти вони зовсім недарма. Як з’ясувалося, усі троє були п’яні.

На щастя, горе-волій потрощив лише чотири машини – свою і три чужі. Усі люди зосталися живі. Лише пасажирці “Рено”, яка очевидно, під час удару отримала забій, знадобилася медична допомога. Їй викликали швидку.

" " " "