У Шепетівці вандали вже познущалися з головної ялинки міста

Завтра, 19 грудня, на площі Шевченка має відбутися відкриття міської ялинки

1362

Не встигли в Шепетівці поставити головну ялинку та прикрасити її іграшками, як хтось уже познущався з красуні. Про це з прикрістю написала Шепетівська міська рада на своїй строніці у Фейсбук.
Влада міста і громада Шепетівки доклали немало зусиль і грошей, аби організувати людям свято. Причому таке масштабне святкування на площі Шевченка затівають уперше. А тим часом, дехто, ще до офіційного відкриття ялинки, яке відбудетьсчя завтра о 15.30, познущався над головним симоволом Нового року.

“Дуже прикро, як тільки прикрасили міську ялинку, з неї уже вкрали три іграшки, відламавши гілку з ялинки!!!! А святкування ще не почались….”, – заначають у дописі.

Тому влада закликає шепетівчан бути свідомими і пам’ятати, що дуже багато людей вклали свою працю в те, щоби зробити це свято незабутнім і радісним для всіх містян.

Читайте також: У Хмельницькому встановили “ялинку бажань”: є нагода попрацювати чарівником

Проте, не дуже уповаючи на свідомість земляків, міська рада звернуласть до міського відділу поліції із дорученням забезпечити посилене патрулювання біля ялинки, аби ніщо не могло зіпсувати нормальним людям свята.

" " " "