У Шепетівці затримали чоловіка, котрий незаконно збував метадон

Зловмисника впіймали на гарячому, одразу ж після чергового факту продажу

1012

У Шепетівці місцеві копи викрили та затримали зловмисника, котрий займався незаконним розповсюдженням метадону – медичного препарату, котрий застосовується під час замісної терапії наркозалежних людей та виписується тільки за рецептом від лікаря. Про це повідомили в прес-службі обласної прокуратури Хмельницької області.

Зловмисником виявився 31-річний місцевий житель. Його затримали, можна сказати, прямо на гарячому, одразу ж після здійснення ним чергового факту продажу.

При цьому в ході досудового розслідування правоохоронцями було зафіксовано, що протягом квітня-травня цього року підозрюваний встиг продати метадону на суму більш ніж вісім тисяч гривень.

Читайте також: Будьте обережні: у Шепетівському районі правоохоронці розшукують педофіла

Зловмисника затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі вирішується питання про оголошення про підозру за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України та обрання запобіжного заходу.

Довідково: санкція ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

 

" " " "