У Шепетівці змагалися бойові самбісти

887

 Спорт у поєднанні з релігією. У Шепетівці змагалися бойові самбісти. Вже дев’ятий рік поспіль турнір влаштовують на честь святого Миколая-Чудотворця. У такий спосіб організатори поєднують спортивний розвиток з вихованням моральних цінностей.

 Ось цей спортивний зал вже дев’ятий рік поспіль приймає святковий турнір з бойового самбо. Розпочинається він нетрадиційно, з гімну чи розминки, а з молитви.

 У такий спосіб організатори поєднують спортивний розвиток та виховання моральних цінностей, а турнір вже дев’ятий рік поспіль влаштовують на честь святого Миколая-Чудотворця.

 Цього року святковий турнір зібрав хоч і не рекордну чисельність учасників, втім ті, що прибули, без сумніву, – кращі з кращих. Давид Долгов, до прикладу, приїхав аж з Харкова. У Шетепівці юнак одразу ж відзначився перемогою.

 Намет Джафаров прибув з Рівного. Перший поєдинок у Шепетівці для нього також став вдалим, щоправда, зізнається, перемога не була легкою.

 Дмитро Верхогляд – господар турніру. Минулого року він став бронзовим призером. Цього ж результат прагне покращити. У тому, що все вдасться, не сумнівається, адже має формулу перемоги.

 Боєць і справді повинен бути універсалом. Для перемоги недостатньо добре працювати лише у стійці чи партері. Аби стати чемпіоном, потрібно вміло поєднувати ці два компоненти. Не останню роль відіграють тренування, бажання, підтримка та сила волі. А ще спортсмен має досконало знати правила гри. Останні, до слова, трішки змінили.

 Турнір у Шепетівці, до слова, закриває цьогорічний змагальний сезон для бойових самбістів. Він, як жирна лінія, яка підсумовує досягнення за рік. А їх, до речі, немало.

 У 2019-му наші бійці стали чемпіонами не лише України, а й Європи та світу. На наступний рік, кажуть, планів ще більше. І головне у цьому те, що їх є кому реалізовувати.

 

" " " "