У Шепетівку повернувся моряк Сергій Цибізов: як зустрічали вчорашнього в’язня

Моряк із Шепетівки провів у російському полоні майже 10 місяців

814

Сьогодні, 19 вересня, на світанку моряк Сергій Цибізов повернувся додому у рідну Шепетівку, повідомляє “День за днем”. Сергій був одним із 24 українських моряків, захоплених у полон в Керченській протоці. Інцидент стався 25 листопада 2018 року. Таким чином, дев’ять із половиною місяців українські хлопці провели у російському полоні, аж до самого обміну бранцями, який відбувся 7 вересня.

І от сьогодні Сергій Цибізов, у супроводі своїх батьків, Тетяни та Андрія, повернувся у рідне місто. Потяг прибув на перон о 5-й ранку. Однак, незважаючи на ранню осінню годину, на пероні Шепетівського вокзалу панувало незвичне пожвавлення.

Читайте також: Полонений Сергій Цибізов сьогодні святкує свій день народження

Ще до прибуття потягу на пероні пролунав марш.  Так Шепетівка готувалась зустрічати свого героя. Крім знайомих і рідних Сергія, зустрічати його вийшли також мер міста Михайло Полодюк і його заступниця Наталія Стасюк.

Читайте також: Сергій Цибізов та інші звільнені моряки зустрілись також з Петром Порошенком

Представники влади привітали колишнього кремлівського бранця квітами і солодощами. Мабуть, щоб у його подальшому житті було менше гіркоти, а більше солодких моментів.

" " " "