У Славуті засмітили й замулили Сангушкове джерело: що робитимуть

Місцеві жителі звернулися до голови про допомогу

1035

У Славуті прийшло в занепад Сангушкове джерело. Про це повідомили на офіційній сторінці пресслужби Виконкому Славутської міської ради в соцмережі Facebook.

Нормальне функціонування джерела призупинилось через сильне засмічення та замулення. У звязку з цим місцеві мешканці з мікрорайону “Південний” звернулися по допомогу до міського голови Василя Сидора. Вони пояснили мєру, що вода в джерелі практично зникла, а та, котра залишилася, нікуди не годиться.

Отримавши повідомлення від громадян, Василь Сидор провів із ними зустріч, попутно оглянувши разом із спеціалістами саме джерело, аби оцінити ступінь проблеми. При цьому міський голова пообіцяв, що вже у четвер на місце прибудуть фахівці з відповідним обладнанням, а отже найближчим часом проблема буде вирішена і джерело відновиться.

“У чет­вер бу­де на­да­но від­по­від­не об­ладнан­ня, спіль­ни­ми зу­сил­ля­ми ра­зом із жи­те­ля­ми мік­ро­району по­чис­ти­мо, від­но­ви­мо дже­ре­ло і не до­пус­ти­мо по­даль­шо­го заб­руднен­ня”, — заз­на­чив Ва­силь Си­дор.

Читайте також: Правоохоронці відшукали вбивцю лебедя

Також він додав, що до цього часу місцевим жителям слід користуватися централізованим водопостачанням, в якому на даний момент вода набагато більш якісна, ніж у забрудненому джерелі. Разом з тим міський голова підкреслив, що усі жителі мікрорайону будуть отримувати такі ж самі блага та послуги, які є у мешканців центру міста.

" " " "