Виборчкомівська заміна – в Хмельницькій районній виборчій комісії замінили трьох членів

863

Троє на вихід! ЦВК змінила склад Хмельницької районної виборчої комісії. Зміни торкнулися трьох членів маловідомих в області політичних сил, таких як  «Ліберальна партія України», «Єдиний Кривий Ріг» та «Стабільність і справедливість». Що стосується скандалу із заміною усіх представників від «Голосу» в ТВК Хмельниччини, то Центрвиборчком поки що заміни не здійснив.

Друге засідання – три заміни. ЦВК замінила склад трьох членів Хмельницької виборчої комісії. На виліт потрапили представники маловідомих в області політичних сил: Ліберальної партії України, партії «Стабільність і справедливість» та «Єдиний Кривий Ріг».

Усі троє новеньких прибули на засідання, де і склали присягу на вірність. Тим часом чому сталася заміна, ЦВК пояснень у районний тервиборчком не надала. Ба більше, анонсованої заміни членів від «Голосу» також не сталося. Нагадаємо, минулого тижня керівництво політичної сили, заявило про відкликання усіх 35-ти представників через підозру у співпраці з іншими політичними силами.

У складі Хмельницької районної ТВК значиться одразу двоє членів партії «Голос». Після заміни і присяги, комісія ухвалила кошторис і визначила спосіб інформування громадськості  про свою діяльність. На другому засіданні було присутні 12-ть членів з 18-ти за списком, голови комісії на робочому місці не було.

" " " "