У Славутському ліцеї відкрили сучасний спортивний майданчик.

891

 У Славутському ліцеї відкрили сучасний спортивний комплекс. Він складається з футбольного поля та бігових доріжок. Проєкт розробили у 2017 році, а вже наступного підрядник розпочав будівництво. І от наприкінці цього року обєкт урочисто відкрили. 

 У день відкриття хвилюються усі – викладачі, учні та гості. Довгоочікуване місце для тренувань – відтепер до послуг місцевих ліцеїстів. Заклад є одним із кращих в області. Тут здобувають знання діти із 17 районів Хмельниччини. А відтепер у ліцеї ще й створили умови для розвитку спорту.

 Розробили проєкт спортивного комплексу ще у 2017. Наступного року – почали будівництво. За цей час тут обладнали стійки, душові кабіни та місце для стрибків. Основна ж гордість – футбольне поле зі штучним покриттям.

 Вартість проекту 11 з половиною мільйонів гривень. Третину надав обласний бюджет, решта – інфраструктурна субвенція та гроші, передбачені на зону спостереження. Раніше поблизу навчального закладу був майданчик із несертифікованим облаштуванням.

 Територію спортивного комплексу оздобили тротуарною плиткою. Для безпеки учнів є тут і огороджувальна сітка. Тож відтепер ліцеїсти показуватимуть не лише відмінні знання, а й хороші спортивні здобутки.

" " " "