У Старій Синяві насмерть збили 17-річного хлопця. Винуватець ДТП був п’яний

1452

У крові водія виявили 2,0 проміле алкоголю, що у 10 разів перевищує допустиму норму.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції Хмельниччини.

“Дорожньо-транспортна пригода сталася 17 грудня о 22:00 годині в смт Стара Синява Хмельницького району. Місцевий житель, керуючи автомобілем «Рено Дастер», допустив наїзд на неповнолітнього пішохода, який рухався в попутному напрямку. Від отриманих травм юнак загинув на місці події”, – інформують в поліції.

Як з’ясували правоохоронці, 35-річний водій кермував автівкою напідпитку. Перевіривши його на стан алкогольного сп’яніння з допомогою прилада “Драгер”, поліцейські встановили, що у крові чоловіка містилося 2,0 проміле алкоголю. Це у 10 разів перевищує допустиму норму.

Зважаючи на це, слідчі звернулися до суду із клопотанням про взяття зловмисника під варту. Суд задовільнив клопотання та призначив у якості запобіжного заходу тримання під вартою без можливості внесення застави на період досудового розслідування.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 статті 286-1 КК України «Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного сп’яніння або під впливом наркотичних чи психотропних речовин». Чоловіку оголосили про підозру. Досудове слідство проводять слідчі відділу розслідування ДТП слідчого управління ГУНП в Хмельницькій області.

Нагадаємо, кілька днів тому на Ярмолинеччині зіткнулися три вантажівки. У ДТП травмувалося четверо людей, один з них – у реанімації.

" " " "