У Старокостянтинові засвітили головну ялинку міста

1400

У Старокостянтинові засвітили головну ялинку міста. Штучну красуню придбали цього року. Вона разом з прикрасами, гірляндами та усім необхідним інвентарем міській раді обійшлася у понад два з половиною мільйони гривень. Встановили символ року на вулиці Острозького при вході на стадіон. А у день Святого Миколая старокостянтинівська красуня засяяла святковими вогниками.

На площі поблизу міської ради – людно. Збиратися тут у день Святого Миколая вже стало гарною традицією. Тож 19-го грудня сюди сходиться чи не усе місто. Наймолодші старокостянтинівці займають місця попереду або ж на плечах у батьків, старші – трішки далі.

Від дорослого до малого: в очах кожного – цікавість і усі чекають одного – того моменту, коли засяє головна ялинка міста.

Далі – не менш цікаво – старокостянтинівські хороводи.

А далі пісень співали чарівні янголятка, а продовжилося святкове дійство народними гуляннями та різдвяними звичаями.

Штучну ялинку, навколо якої і розгорнулося святкове дійство, придбали цього року. Вона разом з прикрасами, гірляндами та усім необхідним інвентарем міській раді обійшлася у чималу копійчину, втім, каже міський голова, жителі міста такої краси – варті.

До цього року, каже міський голова, такої красуні у Старокостянтинові не було. Це – перша штучна ялинка, яку отримали жителі міста і що важливо – на кілька років. Оцінили зимову обновку і самі старокостянтинівці.

Новорічна красуня одразу ж полюбилася жителям міста. А радуватиме нова зимова візитівка старокостянтинівців цілий місяць, починаючи від Святого Миколая і аж до Йордану.

Відкриття головної красуні дало офіційний старт зимовим святам у місті. Розпочали з Святого Миколая, а далі – Новий рік, Різдво, Василя та Йордан. Усі свята у  Старокостянтинові запрошують зустрічати разом.

" " " "