У Старокостянтинові збудують сміттєпереробний завод

Будівництвом комплексу займатиметься чеська компанія

1320

На Хмельниччині у місті Старостянтинів збудують завод з комплексної переробки твердих побутових відходів. Меморандум про будівництво вже затверджений та підписаний. Про це повідомив на своїй сорінці в соцмережі Facebook старокостянтинівський міський голова Микола Мельничук.

Будівництво сучасного комплексу довірено компанії із Чехії ELEKTROMONTÁŽE SÝKORA.

«Я, як міський голова, підписав меморандум з чеською компанією ELEKTROMONTÁŽE SÝKORA про будівництво сучасного заводу з комплексної переробки твердих відходів.

Як і інші інвестори, представники ELEKTROMONTÁŽE SÝKORA дійсно певний час придивлялися до нашого міста й ОТГ загалом, і прийняли рішення на нашу користь, оскільки вбачають перспективу та задоволені економічним кліматом у регіоні”, – зазначив міський голова.

За словами чиновника, ця компанія є досить серйозним та успішним інвестором, який реалізував вже понад 30 подібних проектів на території Європи.

Читайте також: У Кам’янець-Подільському збудують сміттєпереробний завод

Тому, зазначає мер старокостянтинова, місто і надалі буде співпрацювати з подібними компаніяи, зо дасть змогу не тільки покращити екологічний стан, а й забезпечити багатьох містян робочими місцями.

“Це не трапиться швидко, але точно буде, тому в нашої громади є черговий привід порадіти на шляху до розбудови сучасної, прогресивної та заможної ОТГ”, – додав Микола Мельничук.

 

" " " "