У Старокостянтинові жінка “нагріла” довірливу студентку на золото

Старокостянтинівські правоохоронці затримали жінку, котра пограбувала 18-річну дівчину

656

У Старокостянтинові правоохоронці оперативно розшукали та затримали жінку, котра пограбувала довірливу 18-річну студентку. Про це розповілапрес-служба Національної поліції Хмельницької області.

Подія трапилася днями в місті Старокостянтинів. За попередніми даними 18-річна дівчина зустріла посеред міста свою 43-річну односільчанку. Та почала жалітися на скрутне становище та попросила потерпілу впустити її до себе додому щоб трішки погрітися. Доброзичлива студентка зжалилася над своєю землячкою та не відмовила їй. Однак на цьому апетити зловмисниці не обмежилися. Далі жінка попросила у дівчини 30 гривень на автобус, аби дістатися додому в село. Дівчина вкотре поставилася до цього з розумінням та співчуттям і знову не відмовила своїй односільчанці.

В кінці кінців зловмисниця скористалася декількома хвилинами на самоті, аби поцупити в своєї односільчанки золоті прикраси. В той момент господиня якраз відлучилася, аби принести жінці обіцяні 30 гривень на проїзд у автобусі.

Коли ж зникнення дорогоцінностей було помічене, молода господиня одразу ж “склала двічі два” та зателефонувала правоохоронцям. Попри те, що потерпіла та зловмисниця з одного села, студентка не мала точної інформації про свою недавню гостю. Знала тільки точно з якого вона села та її ім’я.  Очевидно, що для полісменів цього виявилося більше ніж достатньо.

Читайте також: Мешканка Хмельниччини організувала нарколабораторію: амфетамін збувала в оптових масштабах

Поліцейські оперативно встановили особу 43-річної підозрюваної. Частину викрадених ювелірних виробів у неї вилучили. Решту зловмисниця встигла продати.

Жінці вже оголосили про підозру за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

" " " "