У світі відзначають День макаронних виробів. Підсумки тижня .

833

Макарони, вермішель, спагеті та локшина. У світі відзначають День макаронних виробів. Нині важко уявити свій раціон без цього продукту. Приготування займає кілька хвилин, а от додати до основної страви можна рибу, м’ясо та чималий перелік соусів.  Перші згадки про макарони були знайдені в грецькій міфології. Там розповідалося про Бога Вулкана, який винайшов пристрій, що розрізав тісто на струни.

Це діти їдять залюбки. Це можна готувати з усім, що знайдеться у холодильнику. Це продукт без національності. Це особливий день для любителів макаронів. І кожен насправді любить їх по-своєму.

У кожній родині знайдеться свій найсмачніший рецепт. Макарони винайшли настільки давно, що встановити точну дату просто неможливо. А от культуру їхнього приготування поширили римляни. Тому лише італійці зробили цей продукт своїм національним та подарували світові карбонару, балоньєзе, прімавере та лазанью. Пасту для їхнього приготування досі виготовляють власноруч. А от інші макаронні вироби вже давно роблять на фабриках.

На підприємстві працює дві лінії виготовлення. Одна робить короткі макарони, інша – спагеті. Рецепт продукту простий – борошно вищого ґатунку та вода. Далі усе перемішує та доводить до ладу техніка. Для виготовлення партії ріжочків потрібно чотири години, а от для спагеті значно більше.

Підприємство постачає готову продукцію всією Україною. Уявіть собі, за один день тут виготовляють понад 50 тон макаронної продукції.

Якість придбаного можна перевірити лише у процесі приготування, якщо вода залишається чистою – значить ви купили якісний продукт.

" " " "