У Тернополі гроші з випускного вечора передали на потреби медиків та лікарень

1208

За останній місяць головними героями сучасного життя стали лікарі. В їх підтримку оголошують флешмоби, такі як «Підвези медика» або «Вони працюють – ми залишаємось вдома». Збільшити виплати працівникам тепер критичної інфраструктури обіцяє і держава. Та трапляються і поодинокі випадки допомоги лікарям. Наприклад, у Тернополі одинадцятикласники однієї із шкіл вирішили віддати гроші, зібрані на випускний вечір.

Гроші з випускного вечора передали на потреби тернопільських медиків та лікарень. Таке рішення прийняли випускники третьої школи разом з батьками. Діти зазначають, у цей не простий для всієї країни час вирішили допомогти тим, кого зараз треба захистити – медикам.

За кошти випускників у тернопільську дитячу лікарню придбали захисні маски для медиків та дозатори для антисептиків, які будуть розміщені у відділеннях. Діти кажуть, це хоч і маленький, проте їхній особистий внесок у боротьбу з епідемією.

Зараз же випускники готуються до не простого цьогоріч ЗНО.

Учні 11—В кажуть, незважаючи на ситуацію в країні, вже визначились ким хочуть бути і чим займатись у житті.

От так тернопільські учні стали хорошим прикладом для всієї України. І сподіваємось що цей крок допоможе зменшити кількість хворих.

 

" " " "