У Веснянці відкрили дитячий садочок

1782

Замість сільської ради – дошкільний навчальний заклад. У Веснянці Старокостянтинівського району відкрили дитячий садочок. У приміщенні, де ще два роки тому працювала місцева влада, переобладнали все. Тепер там замість чиновницьких кабінетів – дві гральні кімнати, дві спальні, харчоблок та дитячі душові. На капітальний ремонт «Капітошки» виділили майже три мільйони гривень. Це – кошти державного та районного бюджетів.

Вони усміхнені, з квітами та у вишиванках. Майже три десятки малюків, батьки, родичі та й чи не уся веснянська громада прийшли на відкриття садочка. Цієї миті у селі чекали два роки, бо ж стільки часу тривав капітальний ремонт приміщення.

Ще два роки тому у цьому будинку була сільська рада. Тепер приміщення не впізнати, тут переобладнали все. Замість чиновницьких кабінетів з’явилися дві гральні кімнати, дві спальні, харчоблок та дитячі душові.

На капітальний ремонт «Капітошки» виділили майже три мільйони гривень. Це – спонсорська допомога, кошти з місцевої казни, державного та районного бюджетів.

Пані Тетяна до дитячого садочка вперше привела онука. Після того, як разом з чадом обнишпорили кожен куточок «Капітошки», не може натішиться. У таких умовах, каже бабуся, її онуку буде добре.

Для навчання у «Капітошці» також мають усе необхідне. Працюватимуть тут за програмою «Українське дошкілля».

У повну силу дитячий садочок запрацює з 17-го вересня. Бо ж єдине, чого ще бракує, –  продукти. Їх до харчоблоку привезуть у понеділок, а відповідно й відтоді «Капітошка» прийматиме своїх перших вихованців.

" " " "