У Віньківцях рідні брати товкли один одного лопатою до непритомності

Молодший брат прийшов до старшого з'ясувати стосунки

4859

Віньковецький районний суд розглянув справу про бійку між рідними братами, внаслідок якої обидва отримали тілесні ушкодження, йдеться у повідомленні прес-служби обласного апеляційного суду.

 

 

Ця дика історія трапилася 19 квітня 2019 року. Двоє братів уже з десяток років ворогували між собою та при нагоді влаштовували між собою словесні баталії, але так, щоб кидатись один на одного з лопатою – такого досі не було.

 

Молодший брат навідався до магазину, де хазяйнує ого старший брат, Він зав’язав перепалку із братовою дружиною. Зачувши крики, нагодився й старший брат. Він схопив у руки лопату і кілька разів огрів держаком від неї молодшого брата, який погрожував його дружині. Від ударів у молодшому спалахнула ще більша лють. Він вирвав лопату з рук старшого та заходився нею гамселити його та його дружину.

Зрештою старшому все-таки вдалося відібрати у меншого ту лопату. Але той, не вгаваючи, схопив бензокосу та заходився трощити нею зовнішню вітрину магазина. Тоді старший знову огрів його лопатою – та так, що нападник знепритомнів. Однак і це його не зупинило. Трохи очунявши, він узяв сокиру і прийшов трощити братове мано далі. Сокирою він порубав уже вітрину всередині магазину.

Читайте також: Не встиг відбігти: на Хмельниччині чоловік загинув у лісі від дерева

Зрештою справою обох “кровиночок” зайнявся суд. Суд обох визнав винними у спричиненні легких тілесних ушкоджень один одному.

З одного Феміда вирішила стягнути 680 гривень штрафу та ще 7 969 гривень матеріальної і 6 тисяч гривень моральної шкоди. Іншому – призначили покарання у вигляді виправних робіт строком на 10 місяців з відрахуванням  у дохід держави 15% від суми заробітку. Втім, для нього майже нічого не зміниться, адже виправні роботи він відбуватиме на своєму робочому місці. Тільки й того, що заплату одержуватиме не всю.

Ніхто і кровних родичів із цього поєдинку переможцем не вийшов, зате про їхню “братню любов” тепер знає весь райцентр.

" " " "