У військовому шпиталі відкрили оновлене фізіотерапевтичне відділення.

867

У Хмельницькому військовому шпиталі відкрили фізіотерапевтичне відділення. Його не зводили з нуля – просто довели до ладу старе. На все знадобилося майже двісті тисяч гривень. Керівництво лікувального закладу каже, відділення такого рівня – не тільки їхня заслуга. Таким – сучасним, світлим та комфортним воно стало завдяки співпраці – як військових структур, так і волонтерів, котрі частенько допомагають у придбанні обладнання.

Кілька місяців праці і фізіотерапевтичне відділення Хмельницького військового шпиталю цілком і повністю змінило своє обличчя.

Для того, аби пацієнтам приємно та комфортно лікувалось, а лікарям працювалось старалися не лише військові, каже начальник шпиталю.

Сучасний в відділенні не лише ремонт та меблі, а й техніка, що найголовніше, переконує колишній начальник шпиталю, теперішній очільник військово-медичного клінічного центру Центрального регіону України. В його підпорядкуванні сьогодні військові лікувальні заклади у 4 областях. Каже, Хмельницьким і справді пишається, адже він – один з кращих. Все – завдяки спільним зусиллям.

Ось це, до прикладу, апарат для проведення магнітотерапії. Останнє слово техніки компанії зі світовим іменем тут використовують як для лікування військових, так і цивільних. Переконують, бажаючих полежати ось так з користю для здоров’я мають чимало, адже його дія – ефективна й цілюща – рятує від цілої низки хвороб.

Щоденно в відділенні обслуговують близько 200 пацієнтів. Їм мають змогу надати понад 10 видів різноманітних процедур. Певні, після ремонту охочих пролікуватись саме у цьому відділенні стане набагато більше.

 

" " " "