У Волочиському районі відкрили залу для занять з кікбоксингу

741

Нову залу з кікбоксингу відкрили у Бальковецькому НВК Волочиського району. Колись занедбане підвальне приміщення перетворили у сучасну спортивну зону. Замість голих стін без освітлення та води  нині там роздягальня, тренерська та ринг.

Таким було підвальне приміщення БАльковецького НВК у лютому цього року. А так воно виглядає сьогодні. Боксерський ринг, спортивне спорядження, роздягальні, тренерська та санвузли – нині тут повноцінний зал із кікбоксингу.

Розпочали ремонт занедбаної будівлі у вересні минулого року. Директор пригадує, облаштовувати голі стіни довелося фактично з нуля. До реконструкції залучали різні джерела фінансування.

Згодом отримали і відповідне спортивне спорядження. На його придбання народний депутат Сергій Лабазюк спрямував майже 100 тисяч гривень державних субвенцій.

Дотепер займатися доводилося у звичайному спортивному залі. Керівник секції зазначає, такі тренування були недостатньо ефективними.

. Наразі у секції займаються сорок чоловік. Приїздять сюди і з сусідніх населених пунктів. Попри відсутність спеціалізованого приміщення та спорядження, вихованці продемонстрували хороші результати. За три роки існування секції у Бальківцях мають три чемпіона України. Серед яких – Владислав Галка. Хлопець не приховує захвату. Переконаний, з новими умовами досягнень буде значно більше.

" " " "