У Волочиську підбили підсумки спортивних досягнень

672

Спорт для кожного і для всіх. У Волочиську підбили підсумки спортивних досягнень, які вдалося примножити у минулому році. Серед них – успішні виступи спортсменів і покращення матеріально-технічної бази. Цей край завжди славився своїми здобутками у різних видах спорту.

Микола Іванович відав важкій атлетиці чи не все своє життя. Тепер заслужений працівник фізичної культури та спорту є тренером, до якого приходить чимало місцевої молоді.

З часу створення об’єднаних територіальних громад спортивно-масові заходи та матеріально-технічна база почала оновлюватися.

Якщо у місті навіть до реформи децентралізації спорт розвивався, то про сільську місцину і говорити не варто. Сергій Литвинюк розповідає, з часу створення Наркевицької об’єднаної територіальної громади  зміни відчули одразу.

Окрім коштів, які виділяють із бюджету громад на розвиток спорту, вагому підтримку надає Народний депутат України Сергій Лабазюк та його благодійний фонд.

Сам же народний обранець переконаний – планувати розвиток спортивної галузі потрібно не на рік, а принаймні на п’ять і більше років. А ще  залучати до розвитку інфраструктури бізнес, як це робиться у європейських країнах.

 

" " " "