В адміністрації прозвітували – на що витратили кошти у 2018-тому році.

730

На розвиток соціально-економічних проектів область у 2018-тому році отримала вдвічі більше коштів, ніж у позаминулому.  Про це цього тижня  заявили в Хмельницькій обласній державній адміністрації. Ці гроші  витратили на розвиток інфраструктури у громадах краю. Також за минулий рік завершили будівництво цілого ряду довгобудів, які чекали своєї черги кілька останніх років.

Будівництво, реконструкція та ремонти в освітніх, культурних, та медичних закладах.  У минулому році за кошт державного бюджету завершили будівництво одного із корпусів Городоцької районної лікарні. Також розпочали будову дитячого медзакладу у Хмельницькому.

На покращення умов житла подолянам у  минулому ріці з бюджету виділили тридцять мільйонів гривень. На ці кошти придбали квартири  для учасників бойових дій та їхніх сімей. Загалом, житло від влади отримали три десятки родин, кажуть в адміністрації.

А ще за підсумками минулого року  Хмельниччина посіла перше місце в Україні в сфері використання та освоєння коштів на ремонт доріг.

" " " "