У Волочиську дрифтери понівечили машинами футбольне поле

Тренуватись на зіпсованому полі тепер неможливо

1404

У Волочиську дрифтери майже “зорали” футбольне поле, залишивши на ньому глибокі темні колії від коліс своїх автомобілів. На цьому майданчику регулярно тренуються місцеві футболісти. Щоби підтримувати його належному стані, були вкладені немалі гроші. Однак любителі екстремальної їзди все понівечили за лічені хвилини. Інформацію про зіпсоване поле розмістив у Facebook-спільноті “Підслухано у Волочиську” футболіст Андрій Донець.

“Людська неадекватність, ненавистьі дурість!!! Знищили футбольне поле у м.Волочиськ в яке не один рік вкладаються кошти, зусилля та душа!!!”, – з болем прокоментував автор своє відео.

На короткому відео, видно глибокі чорні колії, що густо помережили газон футбольного поля. Видно, що тут “вправлявся у майстерності” не один водій.  

Поряд із тим автор розмістив світлини, як виглядало поле до того, як його понівечили вандали.

Жителі Волочиська прокоментували цю публікацію, зауваживши, що поряд із полем встановлені камери відеоспостереження. Отже, є надія переглянути відео з них і дізнатись номери машин “героїв”, а відповідно й з’ясувати, хто вони.

Крім того, люди з острахом пишуть про настання зимового сезону. Адже дрифтери можуть окупувати площу біля музичної школи та наразити на небезпеку життя дітей, які відвідують заняття у цьому закладі. Жителі міста сподіваються, що поліцейські знайдуть тих, хто зіпсував поле, і дадуть відповідну правову оцінку їхнім діям.

" " " "