У Волочиську відзначили 28-му річницю української Незалежності.

1478

Сотні людей, ярмарка, вокальні виступи, танцювальні флешмоби, спортивні змагання – у Волочиську гучно відзначали 28-му річницю української Незалежності. Мешканці та гості міста не залишалися осторонь – радо брали участь у пропонованих розвагах. Адже для кожного українця 24 серпня – це по-своєму особливий день.

Аркадій Довбуш – заслужений тренер України з веслування на байдарках та каное. 24 серпня чоловік отримав звання почесного громадянина Волочиська. Його вихованці – переможці світових першостей, чемпіонатів України. Однак, поряд із спортивними досягненнями, каже, головне завдання – виховувати у дітей патріотизм та щиру любов до своєї країни.

Святкували 28-му річницю незалежності у Волочиську гучно. Сотні людей зібралися, аби насолодитися вокальними виступами, танцювальними флешмобами, ярмаркою. Не минуло святкування й без подарунків місцевій громаді. У дитячо-юнацькій спортивній школі відкрили оновлену тренувальну залу для веслувальників. Зробили це завдяки виділеним, за підтримки народного депутата України Сергія Лабазюка, державним субвенціям та коштам з місцевого бюджету. Доєдналися і представники благодійного фонду «Ми поруч», придбавши для спортсменів сучасний тренажер, для напрацювання техніки та витривалості.

Здоровий український дух демонстрували стронгмени. У, вже традиційній, «Битві витривалих» брали участь 12-ро спортсменів-важковаговиків. Учасники були не лише з Волочиська, але й з Хмельницького, Наркевичів, Івано-Франківська. А на завершення святкового дня, за сприяння благодійного фонду Сергія Лабазюка «Ми поруч» мешканців та гостей Волочиська розважали команда КВК «Наш формат» та співачка Альоша.

День незалежності – найбільш значуще свято для більшості українців. 24 серпня – це своєрідний символ єднання нації. Опинившись перед випробуванням – горнилом війни та загрози цілісності країни, люди усвідомили цінність самостійної, суверенної держави.

 

 

 

" " " "