У всьому світі відзначали день доброти. Підсумки тижня.

1061

Цього тижня , а саме 13 листопада, у всьому світі відзначали день доброти. Його відзначають на всіх континентах, в 28 країнах. Цей день святкують в Австралії, Бразилії, Канаді, США, Франції, Індії, Італії, Японії, Непалі, Нідерландах, Новій Зеландії, Нігерії, Сінгапурі, Південній Кореї, ОАЕ, Великобританії, і кожен рік список країн, що приєднуються до святкування поповнюється. Психологи запевняють, прояв доброти – це не тільки про альтруїзм. Згідно з дослідженнями, люди, які здійснюють добрі вчинки, менше хворіють, довше живуть і при цьому відчувають себе більш гармонійно, ніж ті, хто часто злиться.  

Навіть маленька добра справа допомагає зробити світ кращим, подарувати посмішку тому хто сумує і зігріти того, кому погано. 13 листопада весь світ відзначав день доброти. Це свято було започатковане у 1998 році. Організатори свята мають свій лозунг, в якому говориться:  “Ми будемо прагнути створити більш добрий і більш повний співчуття світ”. Творити добро зовсім не складно, а результат винагородить вас сторицею. Ми запитали у хмельничан що таке добро на їхню думку і чи часто для них роблять добрі справи.

 Важливо розуміти, що творити добро може кожен. А ще – не буває маленького добра, якщо є бажання допомогти це можна зробити будь-яким доступним способом

Завдяки дослідженням учені виявили – добрі люди набагато менше хворіють, а їх життя довше приблизно на 9 років. У чуйних людей серце більш здорове, а імунітет, як правило, вищий. Крім того, у добрих людей в більшій кількості виробляються гормони задоволення, які є природним знеболюючим, вони заспокоюють і відповідають за душевний підйом. Щоб творити добро не обов’язково чекати свята. Робіть добрі вчинки вже сьогодні!

" " " "