У Залужжі відкрили новий заклад освіти

424

Новий навчальний рік у новому закладі освіти. В селі Залужжя відкрили відбудований ліцей, який стояв пусткою понад 30 років. Сучасна їдальня, бібілотека, оснащені класні кімнати зустріли дітей нового начального року.

32 роки недобудова стояла пусткою посеред села. Та не байдужі люди робили все для того, аби саме у Залужжі збудували заклад освіти. У 2017 році тут відновилось будівництво,на яке спрямували 56 мільйонів гривень. І от у 2021 новий, сучасний  ліцей відкрив свої двері для 180 учнів.

Відкриття школи надзвичайно важлива та приємна подія, адже це крок до нових звершень, наголосила голова Хмельницької обласної ради Віолета Лабазюк. У  святковий першовересневий день  подарунків для ліцею чимало, один з них транспорт. За програмою “Шкільний автобус” від Хмельницької обласної ради Залузький ліцей та Білогірська школа отримали нові шкільні автобуси.

Виконання таких масштабних проєктів буде успішним лиш тоді, коли над цим буде працювати команда, зазначив депутат Хмельницької обласної ради Сергій Іващук.

Святкування 1 вересня й відкриття ліцею супроводжували пісні, танці, лунання шкільного дзвоника й офіційне перерізання стрічки.

Залузький новозбудований ліцей та заклад дошкільної освіти офіційно відкриті. Завдяки отриманню шкільного автобусу вже у наступному році тут очікують на суттєве збільшення учнів. Навчальні площі, існуюче матеріально-технічне забезпечення дозволяють це зробити. Школярі отримуватимуть якісні знання, за сучасними методиками.

" " " "