У зв’язку з негодою на Хмельниччині обмежено рух автодорогами загального користування

Значне погіршення погодних умов призвело до ускладнення руху автодорогами та збільшення кількості аварійних ситуацій

908

На Хмельниччині продовжує вирувати негода. Постійні перепади відлиг та морозів з хуртовинами значно ускладнюють рух автодорогами та призводять до все більшої кількості аварійних ситуацій та ДТП. У зв’язку з цим  обласна служба місцевих автодоріг Хмельниччини повідомляє про обмеження руху місцевими автодорогами загального користування для всіх трансопртних засобів за виключенням снігоочисної техніки.

Обмеження було введено з п’ятої ранку 12 лютого. Воно триватиме до повної ліквідації перешкод, доки рух транспорту не буде нормалізовано. Очікуйте відповідне додаткове повідомлення від Облавтодору.

В Укравтодорі зазначають, на Хмельниччині випало до 20 см снігу. Снігоприбиральна техніка постійно працює в посиленому режимі та поступово нормалізує обстановку на дорогах загального користування.

Тим часом лише протягом минулої доби надзвичайники Хмельницької області дев’ять разів виїжджали на допомогу водіям. На викликах рятувальники відбуксували зі снігових пасток 14 автівок, в яких перебувала 21 людина.

Читайте також: Ожеледиця, сніг та хуртовини: на Хмельниччині знову значно погіршилася погода

«Лише у Кам’янець-Подільському районі надзвичайники надали допомогу у буксируванні п’яти вантажних автомобілів, у  Теофіпольському – трьох, також допомогу від рятувальників отримували  у  Волочиському,  Деражнянському, Чемеровецькому, Білогірському, Хмельницькому районах та  в м. Кам’янець-Подільський», – розповіли в ГУ ДСНС в області.

Всього від надзвичайників було залучено 9 одиниць техніки та 29 чоловік особового складу.

" " " "