У Хмельницькому хаотично припарковані автівки заважали вогнеборцям гасити квартиру

Напередодні ввечері на четвертому поверсі однієї з багатоповерхівок у Хмельницькому горіла квартира

943

Напередодні, 11 лютого о 20:21, на гарячу лінію “101” надійшло повідомлення про пожежу в одній з квартир в багатоповерховому будинку в Хмельницькому. Про це повідомила прес-служба ДСНС Хмельницької області.

Інцидент трапився в багатоповерхівці на вулиці Залізняка. Отримавши повідомлення про лихо на вказану адресу одразу ж вирушили пожежно-рятувальні підрозділи гарнізону та Оперативно-координаційний центр Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області. Прибувши на місце події вогнеборці встановили, що горить одна з квартир на четвертому поверсі 9-поверхівки.

Слід зазначити, що пожежникам значною мірою заважали хаотично припарковані в дворі будинку автомобілі місцевих жителів, тож надалі людям варто звертати на це більшу увагу. Також гасіння пожежі ускладнювало значне задимлення як на сходах у під’їзді, так і в  самій оселі.

Читайте також: Пожежа в Кам’янці-Подільському: є жертви

Завдяки злагодженим і рішучим діям рятувальників, пожежу вдалось ліквідувати в тих межах, яких вона набула на час прибуття.

Пожежу локалізовано о 20:32 ліквідовано  о 20:47. Загиблих та травмованих на пожежі не було. Причини та обставини події встановлюються.

" " " "