Убив і розчленував: на Хмельниччині суд поставив крапку у моторошній історії

Убивця намагався всіляко приховати сліди свого злодіяння

849

На Хмельниччині засудили 38-річного жителя Красилова, який жорстоко убив свого знайомого та поглумився з його тіла ще й після смерті. Йдеться про випадок, що стався у Красилові в березні минулого року, інформує прес-служба обласної прокуратури.

Досудовим, а згодом і судовим слідством було встановлено подробиці тієї моторошної історії. Між двома чоловіками, як це нерідко буває, виник конфлікт. У ході суперечки один із чоловіків схопив ніж та кілька разів ударив ним свого супротивника. Невідомо, чи бив куди попало, чи свідомо цілився у життєво важливі органи, однак від заподіяних ножових поранень потерпілий помер.

Читайте також: На Хмельниччині чоловік убив свого вітчима, але суд не відправив його за грати

Усвідомивши, що за вбивство доведеться відповідати, його супротивник вирішив приховати сліди злочину. Озброївшись ножем, сокирою та ножівкою, він розчленував тіло убитого чоловіка та, по частинах, позбувся його. Щось викинув у міський ставок, а щось виніс у сміттєві баки. Правда, винести встиг не все, бо коли поліцейські прийшли до нього з обшуком, то знайшли у нього дома ще один фрагмент тіла убитого.

Сторона обвинувачення наполягла на тому, щоб убивця поніс суворе покарання за скоєне. Хмельницьким міськрайонний судом його засуджено до 11 років позбавлення волі.

" " " "