«Учитель року-2019»

1599

70 учителів-професіоналів та кілька днів запеклого протистояння. У Хмельницькому розпочався конкурс на звання кращого вчителя року. Його традиційно організовує Міністерство освіти і науки України. Конкурс проводять на базі обласного інституту післядипломної педагогічної освіти. Цьогоріч кращих визначатимуть у п’яти номінаціях – географія, французька мова, основи здоров’я, вчитель інклюзивного класу та захист вітчизни.

Стартував другий етап Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2019». Його організовують вже двадцять четвертий рік поспіль. Метою завжди була популяризація професії вчителя та його персонального фаху.

Цього року представники Міністерства освіти і науки України обрали п’ять незвичних номінацій – географія, французька мова, захист вітчизни, основи здоров’я та вчитель інклюзивного класу. Дві останні взагалі до конкурсу потрапили вперше. Адже реформи, які запроваджували рік тому в освіті, тісно пов’язанні з розвитком здорового способу життя молодого покоління та впровадженням інклюзивної освіти у звичайні школи. Тому пошук кращих з кращих на сьогодні надзвичайно актуальний.

Протягом наступного тижня вчителі будуть змагатися у фаховій майстерності. Адже мають довести, що саме їхній метод викладання заслуговує на визнання.

Вже за тиждень стануть відомі імена переможців, які представлятимуть Хмельниччину на всеукраїнському рівні.

" " " "