Учнівський вишкіл

572

Спортивна підготовка та патріотизм. Нещодавно у Шепетівці завершився ІІ обласний етап військово-патріотичної гри “Сокіл-Джура”. У ньому брали участь 14 команд, які перемогли у районних етапах. Серед призерів також команда “Дикі бджоли” хмельницького навчально-виховного комплексу №9.

До участі у військово-патріотичній грі “Сокіл-Джура” команда “Дикі бджоли”  готувалася увесь рік. Підготовка була важкою, та бажання перемогти у обласному етапі постало вище. Та учнівський вишкіл це не тільки змагання, а й своєрідний підсумок, де кожен рій здає свої матеріали про діяльність учнів у школі.

Обласний етап гри відбувався у Шепетівці. 6 днів учні проживали у лісі, чатували у ночі та змагалися у першості.

Та не тільки хлопці можуть брати участь у такій грі. Хоча деякі види змагань за ступенем важкості зовсім не підходять для дівчат. Та попри втому та  спеку всі смуги перешкод успішно пройдені.

Учасники гри кажуть, такі конкурси вчать командній роботі та витривалості. Також під час змагань можна добре відпочити від міської метушні та телефонів.

Пройшовши 6 різноманітних конкурсів, завдяки наполегливості та гарній підготовці  учні НВК №9 зайняли 2 почесне місце у обласному етапі серед 14 команд.

" " " "