В’язень рецидивіст зґвалтував на Хмельниччині 12-ну дівчинку

627

В’язень-рецидивіст згвалтував 12-річну школярку на Хмельниччині. 45-річний нелюд вже всьоме відбував покарання за майнові злочини у Рівненському виправному Центрі. Одного дня він звідти втік до сусідньої Хмельницької області, де потоваришував із місцевим селянином. Після чаркування, заманив неповнолітню сусідську дівчинку за село, приставив до горла ножа і познущався по-дорослому. Правоохоронці впіймали гвалтівника. Нині він у Сізо – під вартою. Цю жахливу подію розслідують правоохоронці двох областей. Адже на Рівненщині становлюють провину співробітників виправного центру, з якого втік засуджений. А на Хмельниччині – вивчають всі обставини злочину, за який підозрюваному загрожує до 15 років позбавлення волі.

Жителі невеличкого села НараЇвка, що на Хмельниччині шоковані. Чужинець, який приїхав до їхнього села згвалтував і ледь не зарізав 12-річну школярку. Матір дівчинки і досі тремтить, пригадуючи події того дня.

Дівчинка дивом залишилась жива, адже чолвоіка наполохали місцеві хлопці, які катались за селом на велосипедах та мотоциклі.

 Перелякана дівчинка прибігла до дому і все розповіла матері. Жінка вмить викликала поліцію.

Правоохоронці встановили: підозрюваний – 45-річний уродженець Волині, всьоме відбував покарання у виправному Центрі неподалік Рівного, ще з січня цього року. Звідти і втік 17 червня. Хто прогавив  рецидивіста – в рамках кримінального провадження з’ясовують правоохоронці.

Хмельницькі полісмени знайшли і затримали чоловіка. Нині він перебуває у СІЗО – на час досудового розслідування. Проте, підозрюваний каже, що дівчинку не гвалтував.

Досудове розслідування триває. Якщо експерти встановлять, а в суді доведуть вину підозрюваного, чоловікові світить 15 років ув’язнення.

" " " "