Українські герої готуються до участі в міжнародних змаганнях “Ігри нескорених”.

936

Нескорені і не забуті. Українські герої готуються до участі в міжнародних змаганнях “Ігри нескорених”. Розпочнуться вони вже цієї суботи в австралійському Сіднеї.

Знайомтеся, це – сучасний герой, молодший сержант Олександр Чалапчій. Після ворожого артобстрілу хлопець втратив обидві ноги. Проте, це не заважає йому перемагати у велоперегонах. Цього року – стане першим спортсменом з України, який змагатиметься на… швидкісному візку для людей із проблемами спини. Незвичайний транспорт Сашко встиг випробувати в Америці. Приборкати вдалося не одразу.

Сашко – один з головних експериментаторів команди “Інвіктус” – української збірної з надможливостями. Саме зараз команда готується до поїздки в австралійський Сідней на чергові змагання “Ігор нескорених”. Для підготовки ветерани мають усі необхідні умови.

Любого, хто захоче займатись спортом, є умови. Можна зробити умови. Було б тільки бажання насправді .

У найближчі роки всесвітні “Ігри нескорених” можуть відбутися навіть в українській столиці. Про це заявив Президент країни. Попередньо він вже вів переговори з організаторами змагань.

Цього року в Сіднеї змагатимуться команди з вісімнадцяти країн. Торік – українська збірна вперше потрапила на “Ігри нескорених” в Канаді. В понад півтисячі конкурентів українські ветерани змогли вибороти вісім золотих медалей, і ще по три – срібних і бронзових. Тож, цьогоріч, сподіваємося, нагород буде ще більше.

 

 

" " " "